Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tarvitsetko koirallesi esittäjää näyttelyihin? :)

(päivitetty 10.11.2018)


Olen kulkenut paljon näyttelyissä esittämässä omia ja muiden koiria. Koiratouhuihin olen oppinut tässä 20 vuoden aikana viiden oman koirani kanssa, joiden kanssa olen puuhaillut paljon ja käynyt jos jonkinlaista kurssia.

Olen toiminut Junior Handler - ja näyttelykouluttajana, esimerkiksi kahdeksana vuonna Pohjisten kesäpäivillä ja usean vuoden ajan OSPK:n treeneissä. Tuomaroin myös satunnaisesti match showeissa. Erikoisin paikka on ollut australiankelpieiden ja bordercollieiden koearvostelutilaisuus uusille tuomarikokelaille (2.11.2013), jossa olin handlerinä, se oli mielenkiintoinen kokemus. :)

Pääosin minulla on kokemusta metsästyskoirista ja isommista koirista yleensäkin, mutta myös pieniä olen esittänyt. Haluan aina mahdollisuuksien mukaan treenata koiran kanssa etukäteen, ihan jo siitäkin syystä, että koira tutustuu minuun ja toisinpäin. Ota ihmeessä yhteyttä, jos tarvitset koirallesi handleria!

 

Junior Handler

Junnuja harrastin melko aktiivisesti silloin, kun siihen iän puolesta sain osallistua. Ehdin käydä vuosien 2000-2004 aikana 25 virallista Junior Handler -kisaa. Pari kertaa voitin, kahdeksan kertaa sijoituin ja arvokkain saavutus oli SM-osakilpailun kolmas sija. Lisäksi pääsin seitsemän kertaa n. 10-20 parhaan joukkoon (kilpailijoita ikäryhmässäni parhaimmillaan 69). Mätsäreiden kisoissa hyviä sijoituksia tulikin lähes joka kerta, osallistujamäärästä riippumatta :) Eniten kilpailin Piekon ja Eetun kanssa, mutta etenkin loppuvuosina sain lainata useita eri rotuisia koiria kisoihin. Paljon kiitoksia näiden koirien omistajille!

Kemissä 7/2012

 
Esittämäni koirarodut:

   

afgaaninvinttikoira alaskanmalamuutti amerikankettukoira
australiankelpie australianpaimenkoira  
beagle bordercollie chihuahua
dobermanni harmaa norjanhirvikoira havannankoira
hollanninpaimenkoira irlanninsusikoira itäsiperianlaika
jämtlanninpystykorva karjalankarhukoira lhasa apso
newfoundlandinkoira novascotiannoutaja pienimünsterinseisoja
pohjanpystykorva :) pointteri portugalinpodengo
rhodesiankoira saksanpaimenkoira schapendoes
shetlanninlammaskoira spinone suomenajokoira
suomenpystykorva venäjänajokoira weimarinseisoja

 

 

Pohjikset, joita olen kehissä esittänyt (omieni lisäksi):

Värkki, Pakkasrustan Vaisto, Pakkasrustan Väärti, Aku, Siru, Pohjankarhun Vili, Hulda, Chic Choix Aavan Aarre, Joutsenvaaran Cafida, Pakkasrustan Sindi, Mette, Yavanna's Lise-Lotte, Poju, Joutsenvaaran Excellent, Golden Heroes Snowscream, Reetu, Setsun Tähkä, Jetta, Kaikenriistan Noki, Kaikenriistan Nalle, Koivunevan Elsa, Täplä, Vaarunvuoren Aamun Kajo, Tuulikummun Sissi, Vaarunvuoren Candy, Kaikenriistan Nestori, Rinkkavaaran Minni, Balaven Pilikku, Ruska, Setsun Inkeri, Iitu, Joutsenvaaran Tunturintuuli, Golden Heroes Diamond Sparkle.

Plus muutamia muita vain pikaisesti kasvattajaryhmissä yms. :)