Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKNÄYTTELYT
 

Kemi 30.11.1996, Antti Aarnio
Ilmeikäs, rodunomainen urospentu. Pirteä. Mallikas rotunsa edustaja. Kaikki rodunomaiset piirteet ok. Esiintyy ja liikkuu mallikkaasti.
1, KP, ROP-pentu, BIS2-pentu!

Oulu 8.3.1997, Viljo Lahti
(Yleisvaikutelma hyvä, koko pienehkö) Hyvä pää, samoin korvat. Rungon rakenteessa ei huomauttamista. Raajat saisi olla tiiviimmin kiinnittyneet. Vaikuttaa pentumaiselta. Häntä saisi kaartua enemmän lonkalle. Verrattain hyvä karvapeite.
JUN 2

Kemi 6.4.1997, Hannu Talvi
Valkoinen keltaisin läiskin 8/2, hieman sirorakenteinen. Mittasuhteiltaan ja rakenteeltaan erittäin hyvä. Kaunis karva ja häntä. Miellyttävä luonne. Koiralla kovin lyhyt kuono-osa ja voimakas yläpurenta, josta johtuen saa nollan.
JUN  0

Ylikiiminki 10.5.1997, Juhani Kauppinen
(Yleisvaikutelma erittäin hyvä, koko 42,5cm) Hieman korkeaotsainen pää, hyvät korvat. Hieman ulkonevat kyynärpäät, muuten hyvä rakenne. Hyvä häntä ja turkki. Koiralla voimakas alapurenta.
JUN 0


  

KOKEET
 

Oulu 12.11.2006 suoritettu Sanginjoella, pt. Timo Nevapuu, yt. Jussi Röyttä

Lm 0, koeaika 4h 30min

Haku 10

Koepäivänä lunta oli melko paljon, muuten keli oli hyvä. Piekolla oli heti erän alkuun hieno puustalöytö ja ensihaukahdus pyystä (meillä näköhavainto tilanteesta), mutta tottakai olin jättänyt pyyt huomiotta! Sen jälkeen löysimme maastosta vain yhden koppelon raadon sekä tuoreita näädän jälkiä. Erän jälkeen autolle mennessä löysimme yhdet tuoreet hakomisjäljet, eli käänteinen reitti olisi voinut tarjota jopa haukuttavaa. Hienosti Piekko-vanhus kuitenkin jaksoi painaa n. 5h lumihangessa.

Tulos: AVO0, 10p, sij. 4/4

©2019 pohjikset Eetu & Minta - suntuubi.com